Skip Navigation Links

Hatay Barosu'na Yeni Avukatlar Katıldı

PINAR SALA VE TUĞBERK UYGUR YEMİN EDEREK HATAY BAROSU AVUKATLARINA KATILDI

Hatay Barosu'na Yeni Avukatlar Katıldı

Gündem   A+a-

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Tuğberk Uygur ve Pınar Sala Dörtyol adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Hatay Baro Başkanı Av. H. Cihat Açıkalın'ın elinden aldı. Tuğberk Uygur'a cübbesini Ahmet Kunt ve Mustafa Özal, Pınar Sala'ya cübbesini Hatay Baro Başkanı Av. H. Cihat Açıkalın ve Av. Soner Sönmez giydirdi. Genç avukatlar Avukatlık kimliklerini ise annelerinden aldı.
 
Hatay Baro Başkanı Av. H. Cihat Açıkalın yaptığı konuşmada mesleğe başlayan arkadaşlarından sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alarak topluma, insana ve ülkemize değer katan çalışmalar içirişinde olmaları konusunda da söz aldı.
 
Yapılan yeminlerin ardından Hatay Borusuna katılarak mesleğe başlayan Tuğberk Uygur ve Pınar Sala aileleriyle ve törene katılan çok sayıda yakınıyla günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
TUĞBERK UYGUR KİMDİR?
 
Tuğberk Uygur, Belgin Dilek ve İlyas Uygur’un evlatları olarak 1997 yılında Dörtyol’da doğdu. İlkkurşun ilköğretim okulu ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Avukatlık stajını Av. Mustafa Özal’ın yanında yapan Tuğberk Uygur 16 Eylül 2022 Cuma günü yaptığı Avukatlık yeminin ardından 17 Eylül 2022’de vatani görevini yapmak üzere Burdur’a gitti. Tuğberk Uygur Dörtyol’da serbest avukat olarak meslek hayatına devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet