Skip Navigation Links

Arsuz'da Köpek Zehirlenmesi

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, vatandaşlar tarafından zehirlenme ihbarı verilen köpeklerden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı.

Arsuz'da Köpek Zehirlenmesi

Arsuz   A+a-

İlçeye bağlı 5000 Evler Sitesi Bölgesinde, bazı köpeklerin can çekiştiğini gören vatandaşlar durumu Hatay Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bildirdi. İhbar sonrası olay yerine gelen ekipler, 2 köpeğin öldüğü tespit etti.
 
Zehirlendiği tespit edilen bazı köpekler ise ekiplerce Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne sevk edildi.
 
Konuyla ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Arsuz ilçemiz 5000 Evler Sitesi’nde ekiplerimize gelen hayvan zehirleme ihbarı üzerine yapılan incelemede maalesef iki köpeğin cansız bedeni bulundu. İnceleme yapılan yerde zehirlendikleri tespit edilen ve durumu kritik diğer hayvanlar Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’mize getirildi. Zehirlenen köpeklere bakım evimizde gerekli müdahalelere başlanmıştır. Veterinerlerimiz elinden geleni yapmaktadır. Bu canlarımıza kıyanların bir an önce yakalanması ve hak ettikleri cezayı almaları hususunda konunun takipçisi olacağız" ifadelerine yer verildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet