Skip Navigation Links

BELEN'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

2022-2023 YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

BELEN'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Belen   A+a-

 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı açılışı dolayısıyla İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan program; 12/09/2022 günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Belen Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.
İlköğretim Haftası etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programla devam ettirildi. Konferans salonundaki program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU günün anlam ve önemini içeren bir konuşma gerçekleştirdi. Kutlama programında İssume İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kafkas oyunları gösterisi, keman solosu, 8.sınıf öğrencisinin 1.sınıf öğrencisine bayrak teslimi, öğrenciler tarafından okunan İlköğretim haftası şiirleri ve dalga dalga bayrağım adlı gösterileri gerçekleştirildi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Programa Kaymakam Mahmut Sami YILMAZ, Belediye Başkan Yrd.Erdal DURDU, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, muhtarlar, okul müdürleri ve vatandaşların katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet