Skip Navigation Links

Kent Gazetesi 11 Yaşında!

Kent Gazetesine kutlama ziyareti

 Kent Gazetesi 11 Yaşında!

Medya   A+a-

 
Şehrimizde faaliyet gösteren Kent Gazetesi’nin 11. Kuruluş yıldönümü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı gazete sahibi Mustafa Gönüleri’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Kent Gazetesinin 11. kuruluş yıldönümünü kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin güzide basın kuruluşlarından kent Gazetesinin 11. Yılını kutluyorum. Gazete sahibi Mustafa Gönüleri’ne yayın hayatında başarılar diliyorum. Basın bizim ortak değerimiz. Halk ile aramızda köprü görevi göreb, 4. Güç olarak kabul edilen basının güçlü olması hem halk hem de yöneticiler için önemli bir unsur. Bu özellikleri 11 yıldır sürdüren ve başarılı bir şekilde görevini yapan Mustafa Gönüleri olmak üzere tüm gazete çalışanlarına başarılar diliyor kuruluş yıldönümlerini kutluyorum” dedi.
İskenderun gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, “Uzun yıllardır bu şehirde gazetecilik mesleğini layığı ile yerine getiren camiamızın emektarlarından biri olan Mustafa kardeşimi ve gazete çalışanlarını kutluyorum. Daha nice 11 yılları aynı başarı ile sürdüreceğinden eminiz. Bu bağlamda Cemiyetimiz üyesi Mustafa Gönüleri’ni bir kez daha kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi
Kent Gazetesi kurucusu Mustafa Gönüleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hem belediye başkanımız sayın Fatih Tosyalı’ya hem de üyesi olmaktan gurur duyduğum Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim . Aynı kararlılıkla aynı objektif habercilik anlayışı ile nice yılları birlikte görmeyi diliyorum” dedi.
Daha sonra Kent Gazetesinin 11. Yılı, hep birlikte kesilen pasta ile kutlandı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet