Skip Navigation Links

Rektör depci, Mustafa Baştuğ’u misafir etti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’u misafir etti.

 Rektör depci, Mustafa Baştuğ’u misafir etti

Gündem   A+a-

Türkiye’nin çelik devlerinden Baştuğ Metalürjinin de bünyesinde bulunduğu Baştuğ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 15 Eylül Perşembe günü Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Tolga Depci ’ye İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ve İSTE Rektör Danışmanı Sıtkı Alper Özdemir eşlik etti. Merkez Yerleşkeyi gezen Rektör Prof. Dr. Tolga Depci ve Mustafa Baştuğ, Üniversite-Sanayi işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret esnasında Baştuğ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, “Üniversitemiz bizim için çok değerlidir. Yapılacak olan tüm çalışmalarda destek olacağımızı belirtmek isterim. Rektör Depci’yi ve ekibini yaptıkları güzel işler için tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Depci, “bölgemizin, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için çalışan Mustafa Baştuğ Bey’i bugün İSTE’de ağırlamaktan memnuniyet duydum. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Olası iş birlikleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet