Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Hepimiz Birlik Olmalıyız'

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, kalkınan bir İskenderun hepimizin temennisi olduğunu söyledi.

Gündem   A+a-


ziyaret b.JPG" alt="" />
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, kalkınan bir İskenderun hepimizin temennisi olduğunu söyledi.
Kalkınan bir İskenderun için sınırlarının genişletilmesi veya il olmasının bir önemi olmadığını belirten Başkan Feriz, “Yeter ki hizmet yapılmak istensin! Yatırım yapmak için alan çok” dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yeni yönetimini kutlamak için nezaket ziyareti gerçekleştiren Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi ve bazı belediye meclis üyeleri, basınla bir müddet İskenderun konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Basının önemini her fırsatta dillendirdiklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Feriz, “Kalkınmış bir şehir, hepimizin temennisidir. İskenderun’un sınırlarının büyütülmesi ile kalkınma olmaz. İskenderun’un yatırım için alanı çok! 6 mahalleyi düzün bir imar planı ile tek bir mahalleye sığdırabilirsiniz. Yeter ki siz hizmet yapmak isteyin. Siz hizmet üretmedikten sonra burası il olsun buranın valisi gezse ne olur ki” diyerek, kentsel dönüşümün şart olduğunun da altını çizdi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan, partinin birlik içerisinde hareket edilmesinin sağlanması çok büyük bir başarıdır. Bunu sağlayan Başkanı Feriz’e teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar