Skip Navigation Links

Birlikte Çalışacak, Memleketimiz Kazanacak

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Cumhur İttifakından, İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan Murat Sefa Demiryürek’e, hayırlı olsun ziyareti.

Birlikte Çalışacak, Memleketimiz Kazanacak

Gündem   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan Sayın Murat Sefa Demiryürek’i, İskenderun - Belen Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ve Belen AK Parti İlçe Başkanıyla birlikte ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Hayırlı olsun dileklerini ileten Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı kısa konuşmada, “Üsküdar kaymakamlığından İskenderun’a atanmanız vesilesiyle duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek isterim. Üsküdar ilçemizde yaptığınız hizmetler takdire şayan, inşallah ilçemizde de güzel hizmetlere imza atmak sizlere nasip olur. İskenderun çok özel ve güzel bir şehir. İklimi, ekonomisi, yöresel tatları ve kalender insanlarıyla ün salmış bir körfez ilçemiz. Bizler seçilmiş sizler atanmışlar olarak birlikte çalışacak memleketimizi daha müreffeh seviyelere taşıyacağız. Tekrar hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Demiryürek, İskenderun’a kaymakam olarak atanmam benim için büyük bir onur. Sanayisi ve kendine has güzellikleriyle muhteşem bir şehir. İnsanları sıcakkanlı ve mütevazı. İnşallah görev sürem boyunca güzel hizmetlere ve projelere imza atarak, hoş bir seda bırakırız. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı. Ziyaret programına, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin, AK Parti Belen İlçe Bşk. Enis Göçmen, Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Bşk. Yavuz Selim Yanık, İsk. Ülkü Ocakları Bşk. Cihan Akyürekoğlu, Belen Ülkü Ocakları Bşk. Bünyamin Tubay MHP İsk. Kadın Kolları Bşk. Fatma Kaya, Belen Bld. Bşk. Yrd. Abdullah Önder, Meclis Üyesi Mesut Bozkurt ve çok sayıda parti yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet