Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi sosyal hizmetlerine devam ediyor

Beyin kanaması geçiren Gazeteci Hurşit Hırçın’ın, akülü tekerlekli sandalyesi teslim edildi…

İskenderun Belediyesi sosyal hizmetlerine devam ediyor

Gündem   A+a-

 Bir süre önce beyin kanaması geçiren, sol elini ve ayağını inme neticesi kullanamayan Gazeteci Hurşit Hırçın’a, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla akülü tekerlekli sandalye teslim edildi.
 
Hurşit Hırçın “Fatih Tosyalı başkanıma çok teşekkür ediyorum”
 
Akülü tekerlekli sandalyeyi büyük bir sevinçle teslim alan Hurşit Hırçın “Belediye Başkanım Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal beye ve Basın Müdürümüz Ömer Soylu’ya ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkanım benim belediye binası civarında düştüğümü görmüştü. Bana böyle bir sandalye yollayacağı sözünü vermişti. Sağ olsun yolladı. Engel derecem yüksek. Hepinizden ve Fatih Tosyalı başkanımdan Allah razı olsun” dedi.
 
Hatırlanacağı üzere İskenderun Belediyesi, Sosyal hizmetler ve projeler kapsamında gerçek ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını imkânı dahilinde karşılıyor ve üçerli, beşerli ya da 10’arlı teslimatlarını mini teslim törenleriyle gerçekleştiriyor. Engelli ihtiyaç sahiplerinin akülü tekerlekli sandalyeler sonrası yaşamı önemli ölçüde kolaylaşıyor, hastaların sosyal ilişkileri sekteye uğramıyor. İskenderun Belediyesi ve Başkan Fatih Tosyalı bütçeleri ve imkanları ölçüsünde belli bir zaman dilimi içinde benzer sosyal yardımları sürdürmeyi planlıyor…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş