Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İMEAK DTO'DAN İSKENDERUN KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İMEAK DTO'DAN İSKENDERUN KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu İskenderun Kaymakamlığına atanan Murat Sefa Demiryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
 
 
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Üsküdar Kaymakamlığından İskenderun Kaymakamlığına atanan Murat Sefa Demiryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Demirkent, Özhan Akgünlü, Ümit Özdemir ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin hazır bulundular.
 
 
 
Başkan Kemal Kutlu, Kaymakam Demiryürek’e İskenderun deniz ticaret tarihi ile bilgiler aktardıktan sonra kentin kadim tarihine ışık tutacak olan eski kaymakamlık binası yerine yapılması planlanan Büyük İskender Müzesinin kurulması aşamasında oda olarak katkıda bulunabileceklerini belirtti.
 
 
 
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek STK ve odaların kentin iktisadi ve kültürel tarihine katkılarının yadsınamaz olduğunu, deniz ticaretinin bölge ekonomisine katkılarının farkında olduklarını ifade ederek her daim STK ve odalarla istişare halinde olacaklarını belirtti.
 
 
 
Ziyaretin sonunda İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu tarafından Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e oda olarak bastırılan “İskeleden Liman Şehrine İskenderun / 1593 – 1918” kitabı hediye edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar