Skip Navigation Links

Hatayspor kadın futbol takımı görücüye çıktı

Hatayspor kadın futbol takımının yeni ekibi basına tanıtıldı.

Hatayspor kadın futbol takımı görücüye çıktı

Spor   A+a-

Antakya Expo alanında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor yönetimi, Kadın futbol takımı ve altyapı takımları birlikte katıldı.
Tören öncesinde kemal ile müzik dinletisi izleyenlerin beğenisine sunuldu. Konuşmalar öncesinde ise İzmir marşı hep birlikte söylendi.
Hatayspor Kadın futbol sorumlusu Rahmi vardı. Açılış konuşmasını yaparak Bu yıl taraftarımızı üzmeyeceğiz. Çok önemli uluslararası transfer yaptık gerçekten takımımıza güveniyorum dedi.
Kadın futbol takımı Hocası Hilmi Bugüner ise bugün bu manzarayı görmek bir beden eğitim öğretmeni olarak beni çok mutlu etti. Bir zamanlar kızlar futbol mu oynar sözünden bugün tanıtım toplantıları yapmaya gelmemiz çok önemli dedi.
Son olarak Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş, Bu yıl Kadın futbol takımımıza günvenimiz tam. Bundan 7 yıl önce kadın futbol takımını konuşmak bile bir hayaldi şimdi bunların tanıtımını yapmak gerçekten harika. İnşallah yaptığımız transferlerle bu yıl takım kendini çok iyi gösterecek dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet