Skip Navigation Links

Ve sonunda Can Güven de İstifa Etti

İskenderunspor’da şok istifa.. Takımın fedakar hocası Can Güven’in istifası kısa sürede büyük yankı buldu..

Spor   A+a-


Ve sonunda Can Güven de İstifa Etti..
 
İskenderunspor’da şok istifa.. Takımın fedakar hocası Can Güven’in istifası kısa sürede büyük yankı buldu..
İskenderunspor’da yaşanan sorunlar, duyarsızlık ve bu sorunlara bir türlü çözüm üretilememesi, yönetim kurulundan birkaç kişi hariç hiç kimsenin taşın altına elini koymaması, Teknik Direktör Can Güven’i istifaya zorlayan birkaç unsurdan bir tanesi.
İskenderunspor’un en kötü günlerinde dahi büyük fedakarlıklar gösteren ve takımın başarısı için mücadele eden Can Güven’in istifası spor kamuoyunda büyük üzüntü yaratırken, yönetim kurulundan henüz bir açıklama gelmemesi düşündürüyor..
Spor kamuoyunda kısa sürede yankı bulan istifa sonrası, 8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’a istifası konusunda detaya girmeden konuşan Can Güven, “İstifamın temel nedeni futbol dışı sorunlar. Bir teknik direktör olarak futbolcularıma idman yaptıracak saha olmayışı, imkansızların yaşanması, destek verilmediği gibi eleştiri bombardımanına tutulmamız istifa kararı almam için yeterli nedenler. Kendimi artık aşağı çektirmek istemiyorum. Üzgünüm ama böyle olmasını ben de istemezdim ama böyle oldu. ” dedi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
korkut türkoğlu 23 Kasım 2012 Cuma
bir memleket çocuğu olan can hocanın istifasını kabul etmiyoruz, gün birlik zamanıdır kol kırılır yen içinde kalır, bu takımı can hoca şampiyon yaptı, böylesine değerleri kaybetmemek lazım, can hocaya düşen görev istifasını derhal geri almaktır, pire için yotgan yakılmasın
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet