Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ’DA ‘ZAKKUM’ RÜZGARI ESTİ 

Arsuz Belediyesi tarafından ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ münasebetiyle düzenlenen “ZAKKUM” konseri, büyük bir coşku ile gerçekleşti.

ARSUZ’DA ‘ZAKKUM’ RÜZGARI ESTİ 

Arsuz   A+a-

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen, Meclis Üyeleri, İş İnsanları ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Zakkum konseri renkli anlara sahne oldu.
Bu zaferin ülkenin geleceği için çok önemli bir zafer olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Mustafa Kemal’in izinde giden sevgili gençler! İki gün sonra Zafer Bayramı. Atatürk’ün başarılarıyla biten, bugünkü Cumhuriyetimizin son noktasının koyulduğu Zafer Bayramımız. Bir Pandemi süreci geçirdik ve maalesef hepimizi üzen bir süreç oldu. Bunun yanında ülkemizin ekonomik bir sıkıntının içerisinde olması da bizleri olumsuz etkiliyor. Bu nedenlerden dolayı bu etkinlikleri daha az yaptık. Bundan sonra daha sıklıkla birlikte olacağız. 30 Marttan, yani Ğiyd Sabatağş’tan sonra Arsuz Belediyesi, birçok kişinin desteği ile bir dizi sportif, kültürel ve sanatsal etkinlik gerçekleştirdi. Bugün de hem 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle hem de Karaağaç Mahallemizde birlikte olmak adına bu konserimizi tertipledik. Bu konserin gerçekleşmesinde emeği geçen, CHP Hatay Milletvekili Sayın Suzan Şahin’e, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri Üysen’e, Arsuz Belediyesi Meclis Üyemiz Kamil Bülent Keskin’e ve İş İnsanı Mehmet Ali Yüksel’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. En güzel duygularla ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken, hepinize iyi eğlenceler diliyorum,” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş