Skip Navigation Links

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ZAFER BAYRAMI KONSERİ

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI:ZAFER BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ZAFER BAYRAMI KONSERİ

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü dolayısı ile bir takım kutlama programları ve etkinlikler düzenlediklerini belitti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu çerçevede 29 Ağustos Pazartesi günü Saat:21:30'da pop müziğin sevilen ismi Buray'ın kıymetli hemşerilerimize muhteşem bir konser vermek üzere Atatürk Anıt Alanında olacağını söyledi.
KONSERLERE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Düzenlenen açık hava konserine tüm bölge halkını davet eden Başkan Tosyalı, şöyle konuştu:
“30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100.yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesile ile bizlerde İskenderun Belediyesi olarak Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümü dolayısı ile kutlama programı düzenlemiş bulunuyoruz. 29 Ağustos Pazartesi günü Saat:21:30'da pop müziğin sevilen ismi Buray kıymetli hemşerilerimize muhteşem bir konser vermek üzere Atatürk Anıt Alanında olacak.
ÇEŞİTLİ ETKİNLER DÜZENLEDİK
30 Ağustos Salı günü Saat 09:30’da Atatürk Anıt Alanında ilçe protokolünün katılımıyla çelenk sunma töreni gerçekleşecek.Daha sonra Saat:10.30'da Atatürk Bulvarında resmi geçit töreni gerçekleşecek.Saat 10:00-18:00 saatleri arasında ise sahil iskelemizde sahil güvenlik botu halkımızın ziyaretine açılacaktır.Saat 12:00-18:00 saatleri arasında Belediyemiz tarafından halkımıza ücretsiz tekne turu ve balık ekmek ikramımız olacak.Akşam Saat 20.30’da Atatürk Anıt alanından başlayarak fener alayı kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz.Ardından saat 21:15’de sahil bandımızda havai fişek gösterisi düzenlenecek.
ZAFER BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ
Yine 30 Ağustos günü Saat :21.30'da Atatürk Anıt Alanında gitar ve mavi konseri,daha sonra saat 22:30’da ise Soydan Soydaş konseri düzenlenecek.Konserlerle Zafer Bayramımızın coşkusunu kıymetli hemşerilerimiz ile hep birlikte yaşayacağız. Bu vesile ile;başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimizi minnetle yâd ediyor, tüm hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.Tüm bölge halkını düzenlemiş olduğumuz konserlerimize davet ediyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet