Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Zara’yla Coştu

Belen Yayla Şenlikleri kapsamında konser etkinliğinin yapıldığı alanı dolduran Belen halkı, Zara'nın seslendirdiği paçalarla coştu.

Belen Zara’yla Coştu

Belen   A+a-

Belediye başkanlığı görevine geldiğinden bu yana sadece Belen’de değil tüm Hatay’da taktir toplayan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, pandemi nedeniyle ara verdiği Belen Yayla Şenliğinde muhteşem bir dönüş yaparak, ekibiyle birlikte Belen halkına, unutulmaz bir gece yaşattı.
Havai fişek gösterisinin şölene dönüştüğü bir ortamda hayranlarının alkış sesleri ile Belen’de sahneye çıkan Zara ise muhteşem bir konsere imza attı.
Sahne hâkimiyeti ile hayranlarının beğenisini toplayan Zara, Neşet Ertaş, Bergen'ın Müslüm Gürses'in şarkılarını seslendirirken konser alanını dolduran hayranları da Zara’ya şarkılarında eşlik etti. Oturma planı, organizasyon ve güler yüzlü ekibiyle fark yaratan bir etkinliğe imza atan Başkan Gül, yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
3 yıl 108 gün önce göreve getirdiğiniz bu kardeşiniz ve ekibi neler yaptığını kısa bir tanıtım filmiyle anlattık sizlere ama Belen de yaptığımız sadece bunlar değildi. Belen de sadece fiziki projeler yapmadık. Sadece faturalar tahsil etmedik. Sadece kaldırım ve yol inşa etmedik. Biz Belen’de belediyenin ne anlama geldiğini bilerek adımlarımızı teker teker ona göre attık.
Belediye umuttur, biz Belen’e umut olduk. Belediye çaredir dedik, Belenlinin sıkıntısına çare olduk. Sesini duyduğumuzda koştuk, elimizi uzattık. Sizlere devletin şevkat eli, güler yüzü olduk. Belen’de üç yıl önce çıktığımız yolda söylediğimiz gibi bize samimiyet lazım dedik ve samimiyetle Belen’in çehresini değiştirdik. Beleni ağır hantal kasaba görüntüsünden çıkartıp, Belin’i hak ettiği ilçe görüntüsüne Allahın izniyle, yavaş yavaş götürüyoruz. Bu değişikliği hepimiz görüyoruz ve bunun farkındayız. Biz Cumhur İttifakının belediye başkanlarıyız ve iki partimizin belediyecilik anlayışını harmanlayıp vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Üreten belediyecilik ve gönül belediyeciliğini bir araya getireceğiz ve yerel manada şehrimizde yaşayan herkesin ne sıkıntısı varsa bunun çözümü için gece gündüz çalışacağız.
İnanın çalışıyoruz, ekibimizle birlikte, siyasi kadrolarımızla, başkan yardımcımız, müdürlerimi, amirlerimiz, memurlarımız ve işçilerimiz, herkes inanın benim kadar özveriyle çalışıyor. Hepinizin huzurunda bu çalışma arkadaşlarımın tamamına akış istiyor hem de sonsuz teşekkürler ediyorum.
Evet Belen ecdat yadigarı, her sokağı tarih kokuyor, her caddesinden tarih fışkırıyor. Bizlerde tarihin o köklerine tutunarak, Belenimizi daha iyi yerlere getirmek için gerekli olan adımların tamamını atıyor, kıt kanaat imkânlarımızla ve bütçemizle, elimizden gelenin en iyisini yapmak için inanın en ince ayrıntıya kadar çalışıp çabalayıp, projeleri hayata geçiriyoruz. Hiç yoksunmuyor, hiç gücenmiyoruz, biz de yoktu, borcumuz vardı, bütçemiz yetmiyordu değil, bulacağız bulacağız, bütçeyi de büyüteceğiz, Belenli bize nasıl sahip çıktıysa, hizmet namus borcumuzsa, bunu hep birlikte ödeyeceğiz inşallah. Göreve geldiğimizde bütçemiz 18 milyondu, daha üç yıl geçti bugün belen belediyesinin bütçesi 75 milyon. Az önce gördüğünüz araç parkurumuzu, belediyemizin kurulduğu günden bugüne kadar ki sayının iki katına çıkardık ne kadar sürede, üç yılda, demek ki istenildiğinde oluyormuş değil mi.
Biz diyoruz ki bu inançla bu samimiyetle Beline hizmet borcumuzu mutlaka ve mutlaka ödemeliyiz ve Allahın izniyle görev süremiz bittiği iki yıl sonra, inşallah çok daha güzel bir Belen olarak, hepiniz göreceksiniz.
Bu hizmetleri buraya gelirken sadece Belen Belediyesi ve çalışma arkadaşlarımızla değil, bizlerin Ankara’daki eli, ayağı, kulağı ve konuşan dili olan milletvekillerimiz ve hükümetimizin sayesinde. Buradan özellikle milletvekillerimizin iki tanesine çok teşekkür ediyor ve alkış istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı ve AK Parti Milletvekilimiz Abdülkadir Özel’e kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler ediyorum. Çünkü onlar olmasa bizlerin bu hizmetleri Belen’e getirmesi mümkün değil. Bizlere düşen görev ise bu güzel hizmetlerin Belen’imize gelebilmesi için 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakına güçlü bir destek vererek tekrar iktidar olmalarını sağlamaktır. Konuşmama son vermeden önce Belen Yayla Şenliklerinde bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli Belenli hemşerilerime, ilçe dışından gelen misafirlerimize, protokol üyelerimize ve ismini sayamadığım tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalın, hoşça kalın “ İfadelerini kullandı.
Konseri izlemeye gelen minik hayranlarına da sahneden sevimli mesajlar gönderen Zara. Seslendirdiği parçaların arasında kadınlara anlamlı mesajlar veren Zara'ya, konser sonunda bir buket çiçek sunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Zara'ya Belenli kadınların el maharetinin güzel olduğunu belirterek, “Yöremizin kadınları, Belenli kadınlar adına, elimdeki kolyeyi size size iletilmek üzere bana verdiler." dedi ve minik hediyeyi Zara'ya takdim etti.
Zara, eline aldığı hediyenin iğne oyası olduğunu söyledi ve "Bizim kadınlarımız üretkendir maharetlidir demiştim. Bu çok kıymetli bir hediye teşekkürler” diyerek Belenli kadınlara ve kendisini Belen halkıyla buluşturan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e teşekkür etti.
Konseri Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Hatay Millet Vekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, BBP Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya, AK Parti ve MHP Belen İlçe Başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve Belen halkı ve Hatay’ın ilçelerinden gelen yoğun bir katılımla izlendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş