Skip Navigation Links

Prof. Dr. Cumali Sabah’tan Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e Ziyaret

Prof. Dr. Cumali Sabah, bir süre önce geldiği memleketi Hatay’da bir dizi ziyaretler yaparak dostlarıyla hasret gideriyor.

 Prof. Dr. Cumali Sabah’tan Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e Ziyaret

Sağlık   A+a-

 
 Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu (ODTÜ KKK) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Sabah, bir süre önce geldiği memleketi Hatay’da bir dizi ziyaretler yaparak dostlarıyla hasret gideriyor.
Hatay Arsuz’lu olan Prof. Dr. Cumali Sabah’ın pandemi nedeniyle uzun süre gelemediği memleketinde ziyaretlerine devam ediyor.
Dünya çapında bir çok bilim ödülüne layık görülen Prof. Dr. Cumali Sabah, ziyaretlerinin İskenderun ayağında Dental İmplant Kliniği Sahibi Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü ziyaret etti.
Eski dostlar Prof. Dr. Cumali Sabah ile Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün buluşmasına samimi ve neşeli sohbet damgasını vurdu.
İki başarılı isim Sabah ile Kör, bilim dünyasındaki gelişmeler, eğitim üzerine koyu sohbetin yanısıra yörenin ve ülkenin genel durumu, bölgenin ihtiyaçlarını, özel ve kamu yatırımlarının durumunu da konuştular.
Prof. Dr. Cumali Sabah, genç ve başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün kısa sürede büyük bir potansiyel yakalamasının gurur verici olduğunu belirterek tebrik etti.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör de, Hatay’ın ve Türkiye’nin gururu Prof. Dr. Cumali Sabah’ın kişiliğini örnek aldığını belirterek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet