Skip Navigation Links

Serdar Özyurt’tan Samimi Açıklamalar

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Davet Edeceğim

Serdar Özyurt’tan Samimi Açıklamalar Web
TV

Gündem   A+a-

 BMZ Defence Savunma Sanayi A.Ş. ile ÖZYURT Silah Sanayi Şirketi adı altında Türkiye’nin savunma sanayine hizmet eden Hataylı iş insanı Serdar Özyurt, bu gün düzenlenen kahvaltıda İskenderunlu gazetecilerle bir araya geldi.
Belen Kıcı mevkiinde inşaatına başlanan Türkiye'nin en büyük mühimmat fabrikası ile ilgili bilgiler veren Özyurt, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bin kişinin istihdam edileceği mühimmat fabrikasının kazı çalışmalarının devam ettiğini ve proje üzerinde son aşamaya gelindiğini belirten Serdar Özyurt, temel atma törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet edeceğini söyledi.
Siyasete gireceği yönündeki iddialar ve mühimmat fabrikasıyla ilgili Hatay protokolünün ilgisiz kaldığı yönündeki soru üzerine samimi yanıt veren Serdar Özyurt, mevcut Hatay milletvekillerinden hiçbirinden destek görmediğini belirtirken, milletvekilliği için adaylığının da söz konusu olacağını söyledi.
Korumalarla gezmesiyle ilgili soru üzerine de açıklama yapan Serdar Özyurt, yerli ve milli silah üreten, bir çok ülkeye yerli ve milli silah satan bir savunma sanayi şirketi sahibi olarak güvenlik konusunda hassas olduklarını belirterek, hassas bir sektörde olmanın gereğini yaptıklarına vurgu yaptı.
Katılımın yoğun olduğu kahvaltı sonrasında basın mensuplarıyla bir hatıra fotoğrafı da çektiren Serdar Özyurt İskenderun'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Benim için dağın diğer yüzü bu yüzü yoktur. Benim için Hatay vardır. Sırf bu nedenledir ki fabrikamızı Hatay'ın tam ortasına kuruyoruz. Hatay'ın her mahallesinden gençlerimize iş imkanı vereceğiz.
Halkımızın bu projeyi sahiplenmesi bana ayrı bir gurur ve şevk veriyor. Kendi öz kaynaklarımızla vatana hizmet etmenin, ülkemizin en büyük mühimmat fabrikasını kurmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki süreçte yeni gelişmeler olması da muhtemel. Katılımlarından dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
 
‘KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA YATIRIM YAPIYORUZ’
Yatırımcı iş insanı Serdar Özyurt, basınla buluştuğu toplantıda “Benim için dağın öbür yüzü bu yüzü yoktur. Benim için Hatay vardır. Bu nedenledir ki; fabrikamızı tüm Hatay’ın ortasına kuruyoruz. Hatay’ın her mahallesinden gençlerimize iş imkanı vereceğiz. Halkımızın bu projeyi sahiplenmesi bana ayrı gurur ve şevk veriyor. Kendi öz kaynaklarımızla vatana hizmet etmenin, ülkemizin en büyük mühimmat fabrikasını kuruyor olmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki süreçte yeni gelişmelerin olması muhtemel. Katılımlarından dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
‘HAKKIMDA KONUŞANLAR TERÖR ÖRGÜTÜNE HİZMET EDİYOR’
Hakkında çıkan iddialara yönelik de konuşan Özyurt, “Benim hakkında sosyal medyadan algı oluşturmaya çalışanlar, terör örgütüne yakın isimlerdir. Biri de yurt dışında ikamet ediyor, sempati duyduğu örgütler ortadır. Bizim duruşumuz vatanımızın yanındadır. Kanuna aykırı bir iş yapmış olsam, hakkımda soruşturma açılırdı, yargılanmam gerekirdi. Ama öyle bir şey yok. Ben bu yatırımı da Devlet’in ilgili bakanlıklarından aldığım izinlerle yapıyorum. Herkesten de destek bekliyorum” dedi.
Özyurt ayrıca milletvekilliği aday adaylığına sıcak baktığını söyledi. Ancak parti ismi vermedi.
Toplantı sonrasında yüklenici firmayı da ziyaret eden Özyurt, proje üzerinde değerlendirmeler yaparak bilgiler aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Serdar Özyurt’tan Samimi Açıklamalar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet