Skip Navigation Links

MUSA EROĞLU İSKENDERUN’DA ÖZLEM GİDERDİ

Türk halk müziğinin güçlü sesi ve devlet sanatçısı Musa Eroğlu, konser vermek için geldiği İskenderun’da hatıralarını tazeledi.

MUSA EROĞLU İSKENDERUN’DA ÖZLEM GİDERDİ

Kültür Sanat   A+a-

 1960-70’li yıllarda İskenderun’da bulunan Eroğlu, uzun yıllar sonra geldiği İskenderun’da Atakan müziği ziyaret ederek burada haber ekibimize yaşadığı duyguları anlattı. Halk ozanı Eroğlu, “Konser için uzun bir aradan sonra İskenderun’a geldim, çok mutluyum. İskenderun benim için gerçekten çok özel bir yer. Bu güzel şehrin tarihini ve çevresini çok iyi biliyorum, çünkü burada çalıştım. Şu anda çok fazla gelişmiş ve büyümüş, benim zamanımda nüfusu 30 binlerdeydi. Her zamanki gibi güzelliğiyle büyülüyor” dedi.
 
KONSERE YOĞUN İLGİ
Türk halk müziğinin güçlü sesi ve devlet sanatçısı Musa Eroğlu’nun konserine ilgi yoğundu.
Karaağaç Sapphire Kır bahçesinde Atakan mMüzik tarafından gerçekleştirilen konserde alkışlarla sahneye çıkan Musa Eroğlu, sazını eline alır almaz seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
Gerçekleştirilen konsere İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ile aileler katıldı.
 
Geçen bunca yıllara rağmen okuduğu eserleri büyük bir beğeni ile dinleyen vatandaşlar sık sık üstadı alkışlarla desteklediler. Sahnede kısa bir konuşma yapan Türk sanat müziği sanatçısı Musa Eroğlu, halkla buluşmak çok önemli sizlere katılım gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki konserimizi de şehir merkezinin içinde veririz” dedi.
Konuşma sonrasında bir birinden özel eserlerini seslendiren Eroğlu sahnede sazını konuşturarak konserine devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet