Skip Navigation Links

TDP İşadamı Şenöz'ü Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi(TDP) İskenderunun önemli siyasetçilerinden işadamı Abdullah Şenöz'ü ziyaret etti.

TDP İşadamı Şenöz'ü Ziyaret Etti

Politika   A+a-

 Türkiye Değişim Partisi(TDP) İskenderunun önemli siyasetçilerinden işadamı Abdullah Şenöz'ü ziyaret etti.
TDP Genel Başkan Yardımcısı Av.Muzaffer Nerse, TDP İskenderun ilçe Başkanı Serdar Karakurt ve TDP Arsuz ilçe Başkanı Sercan Karakurt'un da katıldığı ziyarette ülke ve bölge siyaseti konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Şenöz, yeni oluşturulan ilçe yönetimlerini tebrik etti. Türkiye'nin ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu ifade eden Şenöz," ülke olarak bu sıkıntılardan hep birlikte kurtulabilecegimizi düşünüyorum, biz millet olarak çok güçlü bağları olan bir toplumuz. Elele verdiğimiz zaman milletçe aşamayacağımız güçlük yoktur. Bu doğrultuda ülkeye katkı sunacak her projenin destekçisi olurum. "Dedi.
Ülkenin ve bölgenin sıkıntılarının çözümü için bir çok proje oluşturduklarını kaydeden TDP Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Nerse, Türkiye'nin Değişime ihtiyacı olduğunu söyledi.
Nerse;" Zor günleri aşabilmek adına sayın Gelen Başkanımız Türkiye'nin her bölgesine ziyaretlerde bulunuyor. Yurt dışı gezilerimizde de rol model olarak aldığımız ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Halkımız değişim istiyor, biz bu değişimi sağlayacak güçteyiz."dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet