Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitimi Sınav’da Tabiatla İçiçe Alıyorlar

İskenderun Sınav Koleji 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Eğitimi Sınav’da Tabiatla İçiçe Alıyorlar

Eğitim   A+a-

Yeni eğitim yılı hazırlıklarını Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yavuz ve Genel Müdür Murtaza Kiraz’la birlikte yapılan toplantıda değerlendiren öğretim kadrosu, eksikler ve öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni uygulamaları hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yavuz, öğretim kadrosunun kalitesi kadar öğrencilere sunulan tabiatla içiçe imkanları ön planda tuttuklarını, yaparak ve yaşayarak öğrenmenin faydalarını içselleştirmenin sonuçlarını gördüklerini söyledi.
Sıkışan, betonlaşan şehirlerde çocukların kendilerine özgürlük alanı bulmalarının zorlaştığını belirten Ayhan Yavuz, beton binalara sıkışan hayatları tabiatla içiçe Sınav Koleji ortamında özgürleştirdiklerine vurguladı.
Ormanlık doğal bir ortamda sağlıklı ahşap bungalo evlerde anaokulu eğitimi verilirken, hemen yanında oyun alanları, toprakla içiçe sebze yetiştiriciliği gözlemi imkanı bulan minikler oldukça şanslı bir eğitim yuvası mutlu çocuklar olarak yetişiyor.
İskenderun Gelişim Hastanesi yanında hizmet veren Sınav Koleji’nin genç, dinamik ve tecrübeli öğretim kadrosu, bölgenin en tecrübeli ve sevilen eğitimcilerinden Genel Müdür Murtaza Kiraz’la birlikte okulun her bir köşesinde heyecanlı hazırlıklarını yapıyor ve öğrencilerine kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.
Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise bölümleriyle yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarının süratle devam ettiğini belirten Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yavuz, nitelikli, kaliteden ödün vermeyen, üretken, düşünen, sorgulayan, özgüveni yüksek gençler yetiştirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.
Okulun arka bahçesinin biber, domates, patlıcan ekilerek öğrencilerin toprağın nimetlerini yaşamaları için güzel bir ortam oluşturduklarını belirten Genel Müdür Murtaza Kiraz, öğrencilerin kendilerini özgür hissedebilecekleri, doyasıya tabiatla içiçe olabilecekleri alanları özellikle yarattıklarına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş