Skip Navigation Links

Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım THK’yı Ziyaret Etti

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel’e iade-i ziyarette bulundu.

Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım THK’yı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Türk Hava Kurumu’nun önümüzdeki dönem faaliyetleri ve bir çok konuda işbirliği konularında fikir alış verişinde bulunulan Yüzbaşı Yusuf Yıldırım’ın ziyaretinde, yamaç paraşütü, maket uçak kursları ve bölgede havacılık mesleğini sevdirmeye yönelik çalışmalar konuşuldu.
 
Yamaç paraşütü eğitimleri başta olmak üzere bir çok konuda desteğe hazır olduklarını belirten İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Devletin en önemli kurumlarından Türk Hava Kurumu’nu yeniden ayağa kaldırmak için mücadele eden Şube Başkanı Ferit Ali Gündel’i tebrik etti.
 
Başkan Ferit Ali Gündel de, yoğun iş temposu arasında iade-i ziyarette bulunan Jandarma komutanı Yusuf Yıldırım’a teşekkür ederek, İskenderun Teknik Üniversitesi havacılık bölümü öğrencilerinden oluşan Genç Kanatlar Kulübünden bahsederek, öğretim yılı sonrası birlikte ziyaret etmek istediklerini söyledi.
 
Samimi ve sıcak geçen ziyarette, aynı zamanda İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak görev yapan THK Şube Başkanı Ferit Ali Gündel, İskenderunspor’un maçlarını oynayacağı Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde devam eden çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’a bilgi verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet