Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’DEN TOPLU TAŞIMADA BİR YENİLİK DAHA

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA YENİ DÖNEM

HBB’DEN TOPLU TAŞIMADA BİR YENİLİK DAHA

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada bir yeniliği daha hayata geçirdi.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, otobüslerde kredi kartı ve banka kartı ile biniş ücreti ödeme kullanımını başlattı.
Vatandaşlar, şehir içi ulaşımda hizmet veren otobüslerde artık temassız kart özelliğine sahip kredi ve banka kartları ile biniş ücretlerini ödeyebilecek.
Dünyanın dört bir yanındaki büyük kentlerde yaygınlaşan kredi/banka kartı ile biniş ödemesi, kartında bakiyesi olmayan, Hataykart’ı olmayan, yükleme yapmayı unutan ya da yükleme noktasına uzak olan vatandaşlar için kolaylık sağlayacak.
Yolcular, Mastercard veya VISA alt tabanlı temassız özelliği açık olan banka/kredi kartlarını toplu taşıma araçlarındaki validatör üzerindeki temassız kart okuyucuya okutarak biniş ücretini ödeme imkânı bulabilecek.
148 NUMARALI OTOBÜS SEFERLERİNE BAŞLADI
Bu gelişmenin yanı sıra HBB yetkilileri, Antakya’da yeni bir hattın hizmete başladığını duyurdu. 148 numaralı otobüs hattı, Antakya Balıkçılar Çarşısı kavşağı ile EXPO alanı arasında hizmet verecek şeklinde seferlerine başladı.
HBB yetkilileri ayrıca, ayrıntılı güzergâh ve sefer saatlerine Hatay Büyükşehir Belediyesinin resmi İnternet sitesi, sosyal medya hesapları ve Hatay Kart mobil uygulamasından kolayca ulaşılabileceğini ifade etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş