Skip Navigation Links

AHMET EMRE GÜL'E HATAY'I BULUŞTURAN SÜNNET DÜĞÜNÜ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve eşi Kifayet Gül çiftinin biricik oğulları Ahmet Emre, sünnet düğünü ile mutlu bir geceye ev sahipliği yaptı.

 AHMET EMRE GÜL'E HATAY'I BULUŞTURAN SÜNNET DÜĞÜNÜ Web
TV

Belen   A+a-

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve eşi Kifayet Gül çiftinin biricik oğulları Ahmet Emre, sünnet düğünü ile mutlu bir geceye ev sahipliği yaptı.
Belen'in genç, dinamik ve başarılı Belediye Başkanı İbrahim Gül, konuklarını eşi Kifayet Gül, kirveleri Mustafa Baştuğ ve eşi Aysel Baştuğ'la birlikte sıcak ve samimi bir şekilde karşılarken mutlu ve gururlu bir gece yaşadılar.
İş insanı Mustafa Baştuğ ve eşi Aysel Baştuğ'un kirveliğini yaptığı sünnet merasimine Hatay Valisi Rahmi Doğan, milletvekilleri Abdülkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Lütfü Kaşıkçı, Suzan Şahin, Olcay Kılavuz, Hatay Valisi Rahmi Doğan, İlçe kaymakamları, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yargıtay 11.Hukuk Dairesi üyesi Mehmet Durgun, İş insanı Recep Atakaş, MHP İl Başkanı Murat Adal, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP İskenderun belediye meclis ve ilçe parti üyeleri, MHP Belen ilçe başkanı Seyfullah Gürbüz, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Davullar eşliğinde halayların çekildiği sünnet töreninde geleneklere uygun duygu dolu anlar yaşanırken gecenin başroldeki ismi Ahmet Emre ise bu coşkulu gecede anne-babası ve kisvesi Mustafa Baştuğ ile pasta keserken bol bol dua ve dilekler aldı.
Başarılı bir eğitim dönemi ve gelecekte ülkesine yararlı bir evlat geçirmesi dileğiyle Ahmet Emre herkesin sevgisini kazandı.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve eşi Kifayet Gül, kirveler Mustafa Baştuğ ve eşi Aysel Baştuğ çifti de protokol, iş dünyası ve siyaset çevrelerini bir araya getiren sünnet töreni gecesinde kusursuz bir ev sahipliği yaparak muhteşem organizasyona katkı yaptılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 AHMET EMRE GÜL'E HATAY'I BULUŞTURAN SÜNNET DÜĞÜNÜ  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet