Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI'DAN CEMEVİNE ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun'da yıllardır insanların barış hoşgörü ve huzur içerisinde yaşadığını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI'DAN CEMEVİNE ZİYARET

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ile birlikte Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Cemevine ziyarette bulundu.
FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,"Bizler İskenderun'da birlik ve beraberlik içindeyiz.Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Ayrımcılığa bozgunculuğa asla izin vermeyiz. Hizmetler noktasında her mahalleye, herkese, her kesime, eşit hizmet veriyoruz"dedi.
SEN BEN YOK BİZ VARIZ
İskenderun ve Hatay'daki barış hoşgörü ve kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olması gerektiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,"Hemşerilerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz.İyi günde kötü günde hep beraberiz.Kıymetli Cemevi yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.
Cemevi yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Tosyalı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara'ya başarılar dilediler.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar