Skip Navigation Links

HATSU, KAÇAK SU KULLANANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

HATSU, su kullanımındaki haksızlığı önlemek amacıyla kaçak su ve usulsüz kullanıma yönelik kapsamlı mücadelesini sürdürüyor.

HATSU, KAÇAK SU KULLANANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su kullanımındaki haksızlığı önlemek amacıyla kaçak su ve usulsüz kullanıma yönelik kapsamlı mücadelesini sürdürüyor.
 
İçmesuyu aboneliği yaptırmadan ev ile iş yerlerinde kaçak su kullananların tespitini sağlamak adına ekiplerin özveri ile mücadele yürütüldüğünü belirten HATSU Genel Müdürlüğü, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 1 Ocak 2022 tarihinden bu yana 4 bin 730 adet kaçak su ve usulsüz kullanım tespit edildiğini ve idari para cezasının uygulandığını belirtti.
 
Yaz mevsiminde tarımsal sulamada büyük oranda artış yaşandığını belirten HATSU Genel Müdürlüğü, halkın içme suyu kullanımında mağduriyet yaşamaması, kaynakların daha etkin kullanılması ve kaçak veya usulsüz su kullanımını engellemek adına denetim çalışmalarının daha yoğun devam edeceğinin altını çizdi.
 
Vatandaşları kaçak su kullanmaması konusunda uyaran HATSU Genel Müdürlüğü, kaçak su kullananların diğer vatandaşların hakkını gasp ettiğini vurgulayarak, HATSU Tarifeler Yönetmeliğinin 41., 42. ve 43 maddeleri uyarınca idari para cezası uygulandığını açıkladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet