Skip Navigation Links

'ÇÖZÜM BELLİ: HALKIN İKTİDARI'

CHP HATAY'DAN YAYLADAĞI'NA ÇIKARMA

'ÇÖZÜM BELLİ: HALKIN İKTİDARI'

Yerel   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar beraberinde İl Başkan Yardımcıları Ercan Güçlü, Urfi Kürklü ve Erdal Karataş ile birlikte Yayladağı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
 
SAHA ÇALIŞMASI YAPTILAR
 
Ardından tüm Yayladağı ve mahallelerini kapsayan saha çalışması kapsamında mahalle esnafından, pazar esnafına kadar kapsamlı bir esnaf çalışması gerçekleştiren heyet, Yayladağı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, uzun yıllar ilçe başkanlığı görevini yapmış olan partili Nevzat Gonca’yı makamında ziyaret etti. Sahada vatandaşın yanında olacak çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Parlar, "Bu bağlamda başlattığımız saha çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sahada en çok çalışan, görünen ve vatandaşın derdine eğilen parti Cumhuriyet Halk Partisi ve bunu saha çalışmalarımızda vatandaşın ağzından duymak da büyük bir mutluluk."dedi.
 
"ÇÖZÜM BELLİ: HALKIN İKTİDARI"
 
Yayladağı Yayıkdamlar Muhtarlığı'nda köy sakinleriyle sohbet eden CHP'li heyet, güzel ikramları ve misafirperverliklerinden dolayı Muhtar Cemal Kına, babası Nuri Kına ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek şunları söyledi: "Ekonomik sorunları konuştuk. Tüm ziyaretlerimizde bugünün sorunlarını partimiz iktidarında nasıl çözeceğimizi de anlattık. Şikayetler aynı, yoksulluk aynı, dertler aynı. Çözümse belli hemen seçim ve kurulacak halkın iktidarı."
 
"ALLAH ÇİFTÇİMİZİN YARDIMCISI OLSUN"
 
Yayladağı Çaksına Köyüne de uğrayan CHP'Lİ heyet, burada Muhtar Hasan Ekmekçi ve köyün büyükleriyle bir araya geldiler. Çaksına’nın sorunlarını, kırsalda yaşamını sürdüren vatandaşların yaşadığı sıkıntıları bir kez daha gördüklerini belirten Başkan Parlar, "Muhtarımıza ve sohbetimize katılan kıymetli dostlara teşekkür ediyorum, Allah tüm çiftçimizin, köylümüzün yardımcısı olsun. İnsanlarımızın bu iktidarla geçecek tek bir güne bile artık tahammülü kalmamış. Bu ülkeye, bu halka daha fazla yazık edilmesine izin vermeyeceğiz. İlk seçimde milletin iktidarı kuracak, halkın olanı halka geri teslim edeceğiz. Yayladağı hak ettiği CHP iktidarına, ülkeyi de özlemle beklediği millet iktidarına kavuşturacağız. İlçemiz de çalışmaya katılan Yayladağı ilçe başkanımız Hayrettin Hançar'a, il, ilçe yöneticilerimize ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet