Skip Navigation Links

İskenderunspor’da DEPREM!!!

Kentimizi 3.ligde temsil eden İskenderunspor futbolcuları sahipsiz kaldıkları gerekçesiyle şehri terk etme kararı aldılar.

Spor   A+a-

 
İskenderunspor’da DEPREM!!!
 
Futbolcular şehri terk etti…
Kentimizi 3.ligde temsil eden İskenderunspor futbolcuları sahipsiz kaldıkları gerekçesiyle şehri terk etme kararı aldılar.
Olağanüstü kongre kararının ardındın ise maddi durumu iyi olan yönetimin gelmesi ile birlikte rahat bir nefes alınması düşünülürken eski yönetimi mumla aratır oldular.
Maddi sıkıntılarla boğuşan İskenderunspor’a başta İskenderun Belediyesi olmak üzere hiçbir yetkili kurumun ve siyasetçilerin destek vermemesi takımın sahipsiz kalması tüm olumsuz sonuçları da beraberinde getirdi.
Takımın başında hiçbir yöneticinin bulunmaması ve maddi sorunların hala çözülmemesi nedeni ile krizi aşamayan İskenderunspor’da şu anda dahi büyük kriz yaşandı. Takımın tüm futbolcuları tesislerden ayrılarak kenti terk etti ve Pazar günü oynanacak olan maça çıkıp çıkmayacakları ise bilinmiyor.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
kemalettin çetin 20 Kasım 2012 Salı
panik yok, kimse endişe etmesin bu takımın aslanlar gibi namağlup HATAY ŞAMPİYONU U 19 takımı var , yapılacak iş çok basit öz be öz memleket çocuklarını A TAKIMA alalım inanın oynayan çocuklardan daha iyiler, bu yersiz panikleri anlamıyorum yapılacak tek şey memleket çocuklarını oynatmak, zaten bu takım küme düşmez şampiyonda olmaz hadi başkan yetenek avcısı olan sayın ömer baysal ie göreveeeee
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet