Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ekincilerden Çelik İş'e Ziyaret

İskenderun’da kurulan ikinci demir çelik fabrikası olan Ekinciler Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci,Çelik İş'i ziyaret et

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da kurulan ikinci demir çelik fabrikası olan Ekinciler Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, kısa bir süre önce genel kurulunu gerçekleştirerek, yeni yönetimini seçen Çelik İş Sendikası İskenderun Şube yönetimine dün nezaket ziyaretinde bulundu.
Çelik İş Sendikası binasına giderek Başkan Metin Önde ve Yönetim Kurulu üyelerini hayırlayan Ekinciler Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, “Çelik İş sendikasını Cengiz Gül ile tanıdım. Sendikayı bana sevdiren O’dur. Hiç unutmam genel grev nedeni ile bizim işçileri de greve götürürken, istemeye istemeye götürdüğünü gördüm. Greve gidiyoruz ama keşke fabrika çalışsa görüntüsü uyandırdı bende. Biz buraya fabrikayı batırmak için değil, tek örgütlü yerimiz Ekinciler olsa greve gitmezdik. Rızk kapınız burası sendika değil demişti. Çünkü bizim fabrikada işçilerin hakkı sonuna kadar veriliyordu” dedi. Çelik iş sendikasının fabrikalarında örgütlenmesine duyduğu memnuniyeti de ifade eden Ekinci, “Sendika aleyhimize değil! Çalışanların tek bir yönden yönetilmesidir. Çalışanlar sorunlarını tek tek yanıma gelip anlatacaklarına tek önder ile gelip sıkıntı ve taleplerini anlatıyorlar. Bu bizim için daha iyi oldu. Sendika fabrikamıza güzel şeyler ekti. Sendika ile ilgili hiçbir şikayetimiz yok” dedi ve ekledi; “İşçi sadakat, işveren de vefa göstermesi gerekir” diye konuştu.
İşyerlerimiz evimizin mutfağı olduğunu dile getiren Çelik İş Sendikası Başkanı Metin Önde, “Recep Ekinci gibi İskenderun’da birkaç işverenini çoğalması en büyük temennimizdir. Sizin olduğunuz yerde huzur ve güven içerisinde çalışma var demektir. Bu duruş ve yapınızda dolayı size bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş