Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Profesör Doktor Özcan Pehlivan da Gelişim’de…

Kalp ve Damar Cerrahisi, kardiyoloji ve Genel Cerrahi’den sonra Ortopedi dalında da akademik bir atılım gerçekleştiren Özel İskenderun Gelişim H

Sağlık   A+a-

 
Kalp ve Damar Cerrahisi, kardiyoloji ve Genel Cerrahi’den sonra Ortopedi dalında da akademik bir atılım gerçekleştiren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, Profesör Doktor Özcan Pehlivan’la gücüne güç kattı…
 
Profesör Doktor Özcan Pehlivan da Gelişim’de…
 
Ortadoğu’nun en büyük hastanesi olmak yolunda önemli adımları ard arda atan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, akademik kadrolara verdiği önemle de takdir topluyor.
Türkiye’de ortopedi ve travmatolojı dalında önemli bir kariyeri olan Profesör Doktor Özcan Pehlivan, aynı zamanda çocuk ortopedisi konusunda da ABD’de aldığı eğitimle bölgede önemli bir açığı kapatacak.
GATA’dan bu yıl emekli olduktan sonra Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katılan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Profesör Doktor Özcan Pehlivan’ın kısa özgeçmişi şöyle:
Profesör Doktor Özcan PEHLİVAN:
1968 Yılında doğdu. 1992 yılında GATA Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını 1999 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde tamamladı. 2005 ve 2006 yıllarında farklı zamanlarda ABD’de çocuk ortopedisi konusunda eğitimler gördü. 2012 yılında emekli olduktan sonra Hastanemizde göreve başlayan Prof. Dr. Özcan PEHLİVAN 'ın yurt içi ve yurt dışı tıp dergilerinde yayınlanmış 50'den çok bilimsel makalesi bulunmaktadır.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş