Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARİAD GELENEKSEL EĞİTİME DESTEK KONSERLERİNE MANUŞ BABA İLE DEVAM EDİYOR

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Eğitime Destek Konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

 ARİAD GELENEKSEL EĞİTİME DESTEK KONSERLERİNE MANUŞ BABA İLE DEVAM EDİYOR

Ekonomi   A+a-

Arsuz İş İnsanları Derneği’nin eğitime destek amaçlı düzenleyecekleri konserde Manuş Baba 20 Ağustos Cumartesi günü Çetillik Mah. 14 Nisan Cad. No:40 adresinde Arsuz Mira Performans Bar’da sahne alacak.
 
Arsuz’da gerçekleştirilecek olan konser ile ilgili açıklamalarda bulunan Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, ‘’Geleceğimiz olan genç öğrencilerimiz için 5. Eğitime destek konserimiz 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Arsuz Mira Performans Bar'da gerçekleşecek. İlk yılımızda Medeniyetler Korosu, ikinci yılımızda Çelik, üçüncü yılımızda Rubato, dördüncü yılımızda Sakiler şu an ise beşincisi gerçekleşecek olan eğitime destek konserimizde Manuş Baba sizlerle olacak.
 
Her yıl 40 üniversite öğrencimize kişi başı 2000 Lira burs imkanı sağlarken, bu yıl ise burs ücretini kişi başı 3000 Lira olarak belirledik.
 
Burs sıralamasını şeffaf bir şekilde düzenlerken maddi durumu çok kötü olan, anne veya baba vefat etmiş ya da ayrılmış, ailesi üzerinde herhangi bir mal varlığı olmayan, dört yıllık üniversite okuyan, Arsuz ikametli öğrencilerimizi değerlendiriyoruz.
 
Bu yolculukta desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyor, ‘Sen Ben Yok, Biz Varız’ İlkesiyle hareket edip gençlerimizin geleceğine yön verme arzusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar