Skip Navigation Links

MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘BELEN’İN HER NOKTASINA DOKUNMAK BİZİM GÖREVİMİZ’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen ilçesindeki ziyaretleri kapsamında Atik ve Kıcı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘BELEN’İN HER NOKTASINA DOKUNMAK BİZİM GÖREVİMİZ’

Belen   A+a-

 Milletvekili Özel, kendisine eşlik eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Sorunları dinledi, talepleri aldı ve çözüm yollarını istişare etti.
 
Kıcı Mahallesi Muhtarı Osman Yılmaz ve Atik Mahallesi Muhtarı İsmail Kurtulan’ı dinleyen Milletvekili Özel, “Bizleri muhabbetle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
 
BELEN’DE KEYİFLİ SOHBET
Belen’de yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Özel “Her ilçemize dokumaya ve temaslarda bulunmaya gayret ediyoruz. İbrahim Başkanım bu zamana güzel projelerin temelini atmış, başarılı hizmetlerde bulunmuş. Bu memnuniyeti ziyaretini gerçekleştirdiğimiz yöre halkımızdan birebir duymak, memnuniyetlerini hissetmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Milletvekili olarak bizler halkımızın, belediye başkanlarımızın, muhtarlarımızın sesini duyurmak, taleplerini ve projelerini hayata geçirmek her zaman destekçi olacağız. El ele vererek koordineli bir şekilde memleketimizin her noktasına hizmet ulaştırma hedefiyle aralıksız çalışacağız. Güzel ilçemiz Belen’de başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız İbrahim Gül ve değerli ekibini tebrik ediyorum” dedi.
 
belen1.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet