Skip Navigation Links

YEDİ ALTIN ÖĞRENCİYE, YEDİ ALTIN HEDİYE

FİNAL EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ YEDİ ALTIN ÖĞRENCİYE, YEDİ ALTIN HEDİYE EDİLDİ

YEDİ ALTIN ÖĞRENCİYE, YEDİ ALTIN HEDİYE

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol’un en köklü ve öncü eğitim kurumlarından Final Fen ve Anadolu Lisesi ile Final Kurs Merkezi üniversite sınavında dereceye giren öğrencilerini düzenledikleri bir törenle ödüllendirdi.
 
Final Fen ve Anadolu Lisesinin Final Kurs Merkezinde düzenlediği kahvaltılı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Uluslararası Final Üniversitesi Direktörü Murat Kaya, Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve öğrenci velisi Hasan Kıymacı, Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi ile kurumların öğretmenleri katıldı.
 
Final Fen ve Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Ali Rıza Uygur yaptığı selamlama ve açılış konuşmasında 1980 yılında kurulan Final Kurumlarının 42 yıllık başarı öyküsünden bahsetti ve : “Final, değişen ve dönüşen eğitim sistemimize Final Akademi Fen ve Anadolu Liseleri adı altında yeni bir okul konsepti kazandırdı. Final Fen ve Anadolu Liseleri’nde okul müfredatının yanı sıra sınava hazırlık kursları da yer almaktadır. Akademik başarıyı ön planda tutan, kaliteli ve sıcak bir eğitim yuvası olan Final Akademi Fen ve Anadolu Liseleri'nde sadece öğretmeye değil, öğrenmeyi öğretmeye; ezberciliğe değil anlamaya, analiz ve sentez yapabilmeye; başarısızlığı değil, başarıyı ölçmeye; tek kaynağa değil, çok farklı kaynaklara; zorlamaya değil, istekli olmaya, istek yaratmaya; korku ve otoriteye değil, sevgiye ve demokratik olmaya önem verilir. Sınava hazırlık konusunda deneyimli öğretmen kadrosunu bünyesinde barındıran Final Fen ve Anadolu Liseleri’nde, öğrencilere bilgiyi depolamaktan çok ona erişme ve kullanma yolları öğretilir. Öğrencilerin okumayı, araştırmayı, keşfetmeyi zevk haline dönüştürmesi, dürüst, değerler bilinci taşıyan, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek, kişisel yeteneklerinin farkında olan, kendisiyle barışık, çevreyle uyumlu, değişime açık, yeniliğe istekli, ülkesini çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen bireyler olarak yetişmesi hedeflenmektedir. Bu gün elde edilen başarı bu hedeflere ulaşıldığının da bir ispatı mahiyetindedir. Hem öğretmenlerimiz, hem öğrencilerimiz, hem de bizlere inanan öğrenci velilerimiz ile gurur duyuyor iftihar ediyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının da startını verirken hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Final Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Kayrahan Yüce’yi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy çeyrek altın ile ödüllendirirken aileye de çiçek takdim etti. Ardından da kısa bir teşekkür konuşması yaparak elde edilen başarıdan dolayı kurumu ve öğrencileri kutladı.
 
Sonra sırasıyla Final Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Enis Eren Kıymacı’ya Uluslararası Final Üniversitesi Direktörü Murat Kaya, Final Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Kayra Doğan Aliç’e Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu, Final Kurs Merkezi öğrencisi Dilara Parlak’a Final Fen ve Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Ali Rıza Uygur, Final Kurs Merkezi öğrencisi Cemil Kazan’a Kurum Öğretmeni Nizam Doğruöz, Final Kurs Merkezi öğrencisi Nurevşan Betül Aygan’a Kurum Öğretmeni Özgür Göçer ve Final Kurs Merkezi öğrencisi Bedirhan Kocakaya’ya Kurum Öğretmeni Ahmet Çelik birer çeyrek altın ve ailelerine de çiçek takdim etti.
 
Ödül töreninin ardından hatıra resimleri çekilerek, elde edilen başarı ölümsüzleştirildi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet