Skip Navigation Links

Samandağ'da Tehlikeli Gerginlik! Hbb personelini bıçakladı

Samandağ Belediyesi personeli, Hatay Büyükşehir Belediyesi personeline bıçakla saldırarak yaraladı.

Samandağ'da Tehlikeli Gerginlik!  Hbb personelini bıçakladı

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Samandağ ilçesinde, Samandağ Belediyesi personeli, Hatay Büyükşehir Belediyesi personeline bıçakla saldırarak yaraladı. Saldırıda ağır yara alan belediye personeli hastaneye kaldırdı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’la yaşadığı polemiklerle sürekli gündeme gelen Samandağ Belediyesi Başkanı Refik Eryılmaz’ın yaşattığı gerilim kavgaya dönüştü.

Daha öncede Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Samandağ Belediyesi personellerinin karşı karşıya gelmesine neden olan Eryılmaz’ın davranış ve tutumlarda hala akıllarda yer ederken korkulan kavga sonunda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından asfaltlama çalışması yapılırken, Samandağ Belediyesi personelleri de aynı bölgede istinat duvarı çalışması gerçekleştirdi. Yapılan işler sırasında henüz bilinmeyen nedenle iki belediyenin personelleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma üzerine bir süre sonra yanında kalabalık bir grupla beraber gelen S.K.S. isimli Samandağ Belediyesi personeli, asfaltlama çalışmasında görev alan Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerine saldırdılar. Yaşanan saldırıda Samandağ Belediyesi personeli S.K.S. tarafından sırtından bıçaklanan Hatay Büyükşehir Belediyesi personeli Ömer E., hastaneye kaldırdı. Sırtından ve bacağından ağır yara alan Ömer E.’nin hastanede tedavisi sürerken, S.K.S. isimli şahsın ortalıktan kaybolduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet