Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC Yönetimi Yarbay Oğuz Emre Çiçek'i Ziyaret Etti

Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek’i iskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

İGC Yönetimi Yarbay Oğuz Emre Çiçek'i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Yaklaşık 4 yıldır İskenderun’da başarıyla görev yapan Yarbay Oğuz Emre Çiçek, Gazeteciler Cemiyeti yönetimini komutanlıkta ağırladı.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup komutanı Oğuz Emre Çiçek, İlçemizde bulunan gazetecilerle sürekli birlikte görev yapıyoruz. Komutanlığımızın yaptığı faliyetler de ve kamuoyunu bilgilendirme konusunda bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, Hatay bölgesi başta olmak üzere Doğu Akdeniz grup komutanı olarak yapılan tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gerçekten sizleri ve komutanlıkta görevli tüm personelleri yürekten kutluyorum. Bundan sonraki görev yerinizde de size başarılar diliyorum dedi.
Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı görevini 4 yıl boyunca başarıyla yürüten Oğuz Emre Çiçek’in tayini ise Ankara’ya çıktı. Doğu Akdeniz Sahil güvenlik grup komutanlığına ise Binbaşı Onur Emir atandı. İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetim ziyaretinde de yeni komutan Binbaşı Onur Emir’de gazetecileri yanlız bırakmadı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar