Skip Navigation Links

Taraftarlardan Cengiz Gül’e sevgi seli

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kentimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu ligde yenilgisi olamayan lider BalıkesirsporR

Spor   A+a-

 
Taraftarlardan Cengiz Gül’e sevgi seli
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kentimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu ligde yenilgisi olamayan lider Balıkesirspor’u 1-0 yenerek, ligde 3. sıraya yükseldi. Ligde yapılan karşılaşma sonunda sıralama şöyle oluştu; puanını 24’e yükselten İnegöl liderliğe yükseldi. 22 puanda kalan Balıkesirspor ise 2.’liğe geriledi. Puanını 19’a çıkaran Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor ise 3. sıraya yerleşti.
Evinde ağırladığı Balıkesir maçına taraftarların yanı sıra protokolden yoğun ilgi vardı. Zevkli ve bir o kadarda çekişmeli geçen karşılaşmayı; Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı ve aynı zamanda İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, Çelik İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Bayram Altun, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve bazı belediye meclis üyeleri de izledi. Karşılaşma boyunca taraftarlardan İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül’e tezahüratları ile sevgi gösterilerinde bulundular.
Genç yetenekler Göz kamaştırıyor!
Bir takım için altyapının önemine her fırsatta dikkati çeken İskenderun Demir Çelikpor Kulüp yönetimi, geçen sezon ve bu sezondan takıma kazandırdı genç yetenekler ile sahalarda coşmaya devam ediyor. Balıkesir maçında İskenderun Demir Çelikspor altyapısından yetişen Hamza Gür’ün pası ile topla buluşan futbolcu seçmelerinden bu sezon takıma kazandırılan genç yetenek Cebrail Şaşkın’ın güzel golü takıma 3 Puan kazandırdı. Her iki genç yetenekte karşılaşmada ortaya koyduğu performans teknik heyeti sevindiriyor.
Haluk Hocadan 3 Puan sevinci
İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, oynanan Balıkesirspor maçında maç boyunca yerinde duramadı. Ligde yenilgisi olmayan ve o hafta lider olarak sahaya çıkan takımı eli boş döndürmek için taktik savaşı veren Haluk Bulgurlu, karşılaşma sonunda amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet