Skip Navigation Links

Sürücü kursu eğitmeni Merhume Saygılı dualarla anıldı…

İskenderun BAL Sürücü kursunda uzun yıllar eğitmenlik yapan İlham Saygılı, vefatının birinci yıldönümünde görev yaptığı eğitim yuvasında

Sürücü kursu eğitmeni Merhume Saygılı dualarla anıldı…

Gündem   A+a-

 İskenderun BAL Sürücü kursunda uzun yıllar eğitmenlik yapan İlham Saygılı, vefatının birinci yıldönümünde görev yaptığı eğitim yuvasında mesai arkadaşları ile sevenlerinin da katıldığı bir programla dualar ve özlemle anıldı.
BAL sürücü kursu yöneticisi Hüseyin Tuncer’in girişimleriyle geçen yıl vefat eden eğitmen İlham Saygılı’nın adını yaşatmak üzere kurumun Trafik sınıfına verildi. 
BAL sürücü Kursunda adının verildiği sınıfta düzenlenen anma programına İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levnet Yılmaz, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, İlham Saygılı’nın eşi, kızı ile davetliler ve kurs çalışanları katıldı. 
Sınıfın açılışı öncesinde Mehmet Arslan tarafından Kur’an-ı kerim ve dualar okundu. BAL sürücü kursu yöneticisi Hüseyin Tuncer Uzun yıllar birlikte çalıştığı eğitmen İlham Saygılı’nın her zaman örnek bir insan, eğitmen olduğunu çevresine yaydığı pozitif ışıkla anıldığını söyledi. 
Eşi Ahmet Zeki Saygılı da bugün oldukça gururlu ve hüzünlü olduklarını ifade ederek “Eşim gerçekten çok cana yakında benimle geçirdiği 40 yıllık süre içerisinde hep güler yüzlüydü ve çok mutluyduk. Burada yapılan bu açılış bizleri çok onurlandırdı, mutlu etti” dedi.
Kurs öğretmeni tarafından yazılan şiir ve sinevizyon gösterisi ise salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Kızları Sinem Saygılı’nın katıldığı programa diğer iki çocuğu şehir dışında olmaları nedeniyle, telefonla görüntülü bağlantı kurularak annelerinin ismini taşıyan sınıfın açılışını izlerdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise şiir yazılı defteri eşi Ahmet Zeki Saygıl’ya teslim etti. Daha sonra davetliler tarafından merhume eğitmen İlham Saygılı için yaptırılan köşe incelendi, saygı, sevgi ve özlemle anıldı.
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet