Skip Navigation Links

Bunun Hesabını Soracağız!

REYHANLI, DEFNE VE SAMANDAĞ HALKINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A SU KESİNTİSİ TEPKİSİ!

Bunun Hesabını Soracağız!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki su kesinleri devam ederken, Değirmenkaşı mahallesinde yaşayan vatandaşların çilesi 20 gündür devam ediyor. CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a isyan eden bir vatandaş, “Bu senin eserin. Bunun hesabını soracağız” diyerek tepki gösterdi.
Hatay’daki su kesintileri Reyhanlı’da yaşayan vatandaşları çileden çıkardı.
 
MUSLUKLAR AKMIYOR
20 gündür su kesintisiyle mücadele eden Hataylılar, bidonlarıyla musluk başında bekliyor.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Değirmenkaşı mahallesinde 20 gündür sular kesik. Burası ilçenin merkezi gibi, kırsalda bir yerde değil. Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’ya sesini duyuramadıklarını belirten vatandaşlar su kuyruklarındalar. Bidonlarıyla evlerine su taşıyan vatandaşlar isyanda. Musluklardan sular akmıyor. Suyun gelmesini bekleyen vatandaşlar büyük kuyruklar oluşturdu. Sular geldiğinde hazır olmak için adeta nöbet tutuyorlar. Musluğun akmadığını gösteren bir vatandaş Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, “Bak bu senin eserin. Bunun hesabını soracağız. Öyle gidip Erzurum’da futbolcu almak için fotoğraf çektirmekle, EXPO’ya neredeyse her gün sanatçı çıkarmakla olmuyor. Vatandaşlar burada susuz” diyerek tepki gösterdi.
 
DEFNE HALKI, ‘BU ÇAĞDA BİDONLARLA EVİMİZE SU TAŞIYORUZ’
Öte yandan Defne ilçesinde bulunan Aknehir Mahallesi’nde dün Başkan Savaş ciddi bir protesto ile karşılaştı. Su kesintilerinden bıkan mahalle sakinleri, “Mahallemize hiçbir hizmet gelmiyor. Su kesintileri canımızı bezdirdi. Bize burada yaptığın hizmetleri anlatma, burada hiçbir çalışmanız yok. Bu çağda su bidonlarıyla evimize su taşıyoruz. Yeter artık” diyerek tepki gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bunun Hesabını Soracağız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet