Skip Navigation Links

“Durmak yok yola devam diyoruz”

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, grup lideri Balıkesirspor’u yendikleri için mutlu o

Spor   A+a-

 
İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Gül:
“Durmak yok yola devam diyoruz”
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, grup lideri Balıkesirspor’u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.
Gül, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları Balıkesirspor maçını 1-0 kazandıklarını söyledi.
Gül, bu sonucun takıma büyük bir moral getirdiğini belirterek,”Güzel bir galibiyet elde ettik. Genç ve yetenekli bir kadromuz var. Bu galibiyet çok iyi oldu. İlerleyen haftalarda Balıkesir spor karşısındaki güzel oyunumuzu tekrarlayıp, ligde daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum” dedi.
Gül,”Durmak yok yola devam ediyoruz. Grup lideri namaglûp lige devam ediyordu. İlk yenilgisini İskenderun’da aldı. Sezon başında genç bir takım oluşturmuştuk. Maçta birkaç tane de gol kaçırdık. Tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi candan teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Haluk Bulgurlu ise sahada genç bir takımla mücadele ettiklerini belirterek,”Maçta 90 dakika mücadele ettik. Kazanma arzusunu hiç bırakmadık. Bu galibiyet bize güven verdi. Futbolcularım tüm taktikleri yerine getirdi. Sonradan oyuna giren futbolcularımız oyunun şeklini değiştirdi” dedi.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet