Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’DE TERCİH VE TANITIM ZAMANI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), üniversite adayı öğrenciler ve aileleri için düzenlenen tercih ve tanıtım fuarlarında yerini aldı

İSTE’DE TERCİH VE TANITIM ZAMANI

Eğitim   A+a-

 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2022 sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite adayı öğrencilerin ve ailelerinin hem üniversiteleri daha yakından tanıyabilmeleri hem de doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla ülke genelinde çeşitli tercih ve tanıtım fuarları düzenleniyor. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mersin ve Hatay’da düzenlenen fuarlara katılmanın yanı sıra Merkez Yerleşkesinde Kütüphane Binasında ziyaretçilerini ağırlıyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) akademisyenleriyle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulan öğrenciler şehir ve üniversite hakkında akıllarına takılan sorulara yanıt bulabiliyor. Salgın tedbirleri dolayısıyla geçtiğimiz yıllarda fuarların yalnızca sanal olarak gerçekleştirilmesinden sonra ilk kez sahada üniversite yetkileriyle doğrudan iletişim kurma şansı bulan aday öğrenciler fuarlardan memnun. Üniversite adayı gençler ve alileri fuarlara yoğun ilgi gösteriyor.
Bu yıl YÖK Sanal Fuarının yanında Mersin ve Hatay’da düzenlenen tercih ve tanıtım fuarlarında yer alan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “7 Fakülte, 5 Meslek Yüksekokulu ve 1 Konservatuar ile çok sayıda Öğrenci Topluluğu ile eğitim yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Fuarlarda aday öğrencilerimiz ve aileleri ilk ağızdan İSTE’nin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, bölüm ve programları, sosyal imkânları ve barınma olanaklarıyla ilgili bilgi alma fırsatı bulabiliyor. Türkiye’nin sayılı teknik üniversitelerinden birinde geleceğinize şekil verecek başarılara imza atmak için eğitim hayatlarını İSTE’de devam etmeye davet ediyoruz. Şimdiden, yapacağınız tercihlerinizin sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar