Skip Navigation Links

Brezilya’lı Gelin Eliana Gönüllü Turizm Elçisi Oldu

Brezilyalı Eliana Monteiro Şanlı’yı You Tube kanalı https://youtu.be/Dv7u6kkD9UQ adresinden takip edebilirsiniz.

Brezilya’lı Gelin  Eliana  Gönüllü Turizm Elçisi OlduWeb
TV

Arsuz   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesine Brezilya’dan gelip şehrimizin tanınmış iş insanlarından Murat Şanlı ile evlenerek ülkemize yerleşen Eliana Monteiro Şanlı ülkemizin kültürel ve turistik lokasyonlarını tüm dünyaya ve Brezilya’ya tanıtmak için çektiği videoları YouTube kanalında ve sosyal medyada yayınlayarak adeta gönüllü turizm elçisi gibi çalışıyor.
 
Türkiye’nin kültürel ve turistik lokasyonlarını Brezilya'ya ve tüm dünyaya tanıtmak için videolar çekerek sosyal medya mecralarında yayınlayan, adeta gönüllü kültür elçisi gibi çalışan Eliana Monteiro Şanlı son yayınladığı video da Arsuz’un tanıtımını yaptı.
 
Kendisini gönüllü turizm elçisi olarak adlandıran Eliana Monteiro Şanlı,’’ Yaklaşık 6 yıldır Türkiye'deyim. Türkiye’de bulunan tarihi ve turistik mekanların, kültürel ve doğal güzelliklerini videolar çekerek anlatıyorum. Kültürel, turistik ve doğa güzelliklerinin olduğu bu çekimleri You Tube kanalımızda ve sosyal medyada yayınlıyorum. Ayrıca her geçen gün sosyal medyaya olan ilgi de artıyor. Burada çektiğim görüntüleri YouTube kanalımda ve sosyal medyada yayınlayarak Türkiye’nin ve Hatay’ın tanıtımına katkı sağlıyorum. Tüm dostlarımı Türkiye’yinin ve Hatay’ın güzelliklerini görmeye davet ediyorum.” dedi.
 
İş insanı Murat Şanlı ise açıklamasında; ‘‘ ülkemizin kültürel ve turistik lokasyonlarını tüm dünyaya ve Brezilya’ya tanıttığı videoları You Tube kanallarında büyük ilgi görüyor Ülkemizin kültürel ve turistik lokasyonlarını tüm dünyaya tanıtan eşim Eliana Monteiro’nun ilçemiz Arsuz'un tanıtımı videosu ile gurur duydum. .Huzurunuzda teşekkür ederim.Videoyu beğenerek kanala abone olmanız vereceğiniz en büyük destektir.’’ Dedi.
 
Hatay’ın Gönüllü Turizm Elçisi Brezilyalı Eliana Monteiro Şanlı’yı You Tube kanalı https://youtu.be/Dv7u6kkD9UQ adresinden takip edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
Brezilya’lı Gelin  Eliana  Gönüllü Turizm Elçisi Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet