Skip Navigation Links

Yetenek Avcısı Av Peşinde

Yıllardır İskenderun'da yetenekli futbolcuları keşfeden İskenderunspor'un Genel Menajeri Ömer Baysal bu kez de İskenderunspor için yetenek avına çıktı

Spor   A+a-

 
Yetenek Avcısı Av Peşinde
 
Yıllardır İskenderun'da yetenekli futbolcuları keşfeden İskenderunspor'un Genel Menajeri Ömer Baysal bu kez de İskenderunspor için yetenek avına çıktı.
İskenderunspor’un Genel menajeri olan Ömer Baysal İskenderunspor’daki kötü gidişe dur demek için İskenderun’da bulunan Amatör takımları izleyerek, içlerinde bulunan kabiliyetli oyuncuları devre arası profesyonel kadroya alıp sözleşme imzalayacaklarını belirtti.
Türk futboluna sayısız yetenekli futbolcu kazandıran Ömer Baysal dün oynanan İskenderunspor U19- Karayılanspor U19 yarıfinal maçında beğendiği futbolcuları yakın takibe aldı. İskenderunspor’un kümede kalması için devrearası büyük bir rotasyona gideceklerini belirten Genel Menajer Ömer Baysal, “İskenderunspor’un altyapısında birbirinden yetenekli 8-10 futbolcu tespit ettik. Bu futbolcuları yakın takibe aldık. Samet,Durmuş,Soner,Selçuk,İsmail gibi memleketimizde yetişip Türk futboluna hizmet eden nice cevherlerin önünü açmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Futbolda altyapının olmazsa olmazlarından olan kendi değerlerimize sahip çıkma zamanı gelmiştir. Bizim hedefimiz İskenderunspor’u başarılı günlere getirmek ve memleket çocuklarının varlığını her katmana yaymaktır.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet