Skip Navigation Links

SEVAL KİRMİT YAZAR, ARSUZ’DAKİ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Yazar Seval Kirmit Yazar,okuyucularının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.Yazar,imza gününde kitapları hakkında bilgiverirken,fikirleriyle rol model oluyor

SEVAL KİRMİT YAZAR, ARSUZ’DAKİ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Gündem   A+a-

 Her gün yüzlerce kitapseverin buluştuğu Arsuz Kent Meydanı’ndaki kitap fuarında iş dünyasının tanınmış ismi, yayınladığı kitaplarla insanlara yol gösteren Yazar Seval Kirmit Yazar, okuyucularının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Yazar, imza gününde kitapları hakkında bilgi verirken, fikirleriyle rol model oluyor.
Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Arsuz’daki fuarın konuğu, kitapları ile birçok kişinin yaşamına dokunan Seval Kirmit Yazar oldu.
Eşi, MHP İskenderun Belediyesi Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar’ın da eşlik ettiği imza gününde kitapseverlerle buluşan Seval Kirmit Yazar, kitaplarını fuar alanında okurları için imzaladı.
Yazar, “İmza günümüze gelen, kitabı daha önce alan ve imzalatan, yeni tanışan ve ilgi gösteren dost, arkadaş, Arsuzlu kitap severlere, belediyemize ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen söyleşi sonrasında okuyucularına kitaplarını imzalayan Yazar onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet