Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kanal İskenderun Muhteşem Olacak !

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Feyezan Kanalı ve çevresinin daha modern ve daha güzel hale getireceklerini söyledi.

Kanal İskenderun Muhteşem Olacak !Web
TV

Gündem   A+a-

 Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, incelemelerde bulunduğu Feyezan Kanalı projesi için her türlü gayreti göstereceklerini belirtirken, aynı zamanda 50 yıldır ilgi bekleyen Arsuz Gönençay projesinin de kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini verdi.
 
Kanal İskenderun Muhteşem Olacak !
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Feyezan Kanalı ve çevresinin daha modern ve daha güzel hale getireceklerini söyledi.
Başkan Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, DSİ 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Feyezan Kanalı çevresinde incelemelerde bulundu.
Farklı lokasyonlardan feyezan kanalı projesi ile ilgili brifing alan DSİ Genel Müdürü Prof Dr Lütfi Akça, Milletvekili Abdulkadir Özel ile Başkan Fatih Tosyalı’nın projesini çok beğendiğini belirterek, her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
DSİ Genel Müdürü Prof Dr Lütfi Akça’nın Hatay ve İskenderun’a büyük katkı sunacağını belirten Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Feyezan Kanalı Rekraasyon projesi ile Arsuz Gönençay Barajı’nın kaldığı yerden devam edeceğine vurgu yaparak teşekkür etti.
Başkan Fatih Tosyalı, “DSİ Genel Müdürümüz ve beraberinde heyet ile birlikte Feyezan Kanalı içi ve çevresinde yapılacak olan düzenleme ve peyzaj çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. DSİ bu konuda büyük destek veriyor ”dedi.
Başkan Tosyalı," Kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli iletişim halindeyiz. Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında birçok çalışmayı birlikte gerçekleştiriyoruz. Eski bağlama adı ile anılan mevkiiden denize doğru devam edecek proje ile feyezan kanalı ve çevresi son derece güzel bir görünüme kavuşacak. Her şey İskenderun için “şeklinde konuştu.
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça ise Feyezan Kanalı olarak bilenen kanalda yapılacak çalışmalar ile kanalın ve çevresinin daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirterek bu konuda DSİ olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise konuyu yakından takip ettiklerini belirterek kısa bir süre sonra feyezan kanalı ve çevresinde düzenleme ve peyzaj çalışmalarının yapılacağını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanal İskenderun Muhteşem Olacak ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş