Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yüksek Frakansta Ölü Hücrelerden Kurtulun Yenilenin

İskenderun Eslife Güzellik Merkezi İşletmecisi Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak.

Yüksek Frakansta Ölü Hücrelerden Kurtulun Yenilenin

Sağlık   A+a-

 İskenderun Eslife Güzellik Merkezi İşletmecisi Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak, cilt bakımında tercih edilen yöntemlerden birinin de yüksek frekans olduğunu belirterek, bu yöntemle ciltteki ölü hücrelerin atıldığına vurgu yaptı. 
Ciltteki hücre oluşumunun hızlanması ve cildin gençleşmesi için yüksek frekans yönteminin güvenilir bir yöntem olduğuna dikkat çeken Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak, ayrıca kan dolaşımının hızlanmasının da bu yöntemle mümkün hale geldiğini söyledi. 
İskenderun Şehit Pamir Caddesi Palmiye Eczanesi üstünde faaliyet gösteren ESLİFE Güzellik Merkezi İşletmecisi Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak  açıklamasında şöyle dedi; 
“Cilt bakımında tercih edilecek yöntemlerden biriside yüksek frekans olmaktadır. Özellikle cildin gençleşmesi ve kırışıklıkların giderilmesi konusunda bu uygulamalar çok tercih edilmektedir. 
Bu sebeple de birçok kişi yüksek frekans cihazı nedir sorusunu sormaktadır. Genel olarak cilde uygulanan yüksek frekans ile ciltteki ölü hücrelerin atılması sağlanmaktadır. Yapılacak yüksek frekans işlemi ile ciltteki ölü hücreler üst deriye ulaşarak dışarı çıkacaklardır. Bu şekilde yeni hücre oluşumunun hızlanması ve cildin gençleşmesi sağlanabilmektedir. Ayrıca ciltte kan dolaşımının hızlanması da bu yöntem ile sağlanabilmektedir. Bu gibi sebepler ile bu cihaz ve yöntem çok fazla ilgi görmektedir. 
High Frequency (Yüksek Frekans) Cilt Bakımı;
– Sinir yatıştırmaya yardımcı olan analjezi işlevi vardır.
– Sterilizasyon için UV ışınlar üretir, yaraların iyileşmesine yardımcı olur ve porların (gözeneklerin) genişlemesine engel olup cildin sıkılaşmasını sağlar.
– Cildin PH değerini korur.
– Kan dolaşımını hızlandırır ve metabolizmayı arttırır.
– Kırışıklık ve yaşlılık karşıtı olmakla birlikte cildi sıkılaştırma işlevi vardır
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş