Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO DAN İSKENDERUN GAZETESİNE ANLAMLI PLAKET

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Gazetesini kuruluşunun 76. Yıl dönümü nedeniyle ziyaret ettiler.

İTSO DAN İSKENDERUN GAZETESİNE ANLAMLI PLAKET

Medya   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Gazetesini kuruluşunun 76. Yıl dönümü nedeniyle ziyaret ettiler.
 
76. Kuruluş yıl dönümünde İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli ve ekibini tebrik eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Şehrimizin en köklü günlük gazetelerinden biri olan ve bu güne kadar aynı çizgide başarı ile yayın hayatını sürdüren İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli nezdinde tem çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazetesi İmtiyaz sahibi Rızkullah terbiyeli ise, ”Şehrimizde 76 yıldır hizmet vermekteyiz. Böylesi anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, günün anısına İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli’ye plaket verdi ve ekibi ile birlikte toplu fotoğraf çekindiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş