Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Eller Semaya Sercan Süslü İçin Kalktı. Mekanı Cennet Olsun”

Gazeteci Doğan Süslü’nün oğlu Sercan Süslü’nun Ruhuna Mevlid-i Şeri Okutuldu

“Eller Semaya Sercan Süslü İçin Kalktı. Mekanı Cennet Olsun”

Medya   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi, İskenderun Gazetesi köşe yazarı ve muhabiri, gazeteci büyüğümüz Doğan Süslü'nün kıymetli oğlu Sercan Süslü'nün (32) vefatının 40. günü dolayısıyla, ruhuna ithafen, ikindi namazı sonrası Çay Mahallesi Cami'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.
 
Merhum Sercan Süslü’nun ruhuna ithafen okutulan mevlid-i şerife İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları, Siyasi parti temsilciler, STK Temsilcileri, Süslü ailesinin yakınları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
 
Merhum Sercan Süslünün ruhuna ithafen, Kur’an-ı kerim, ilahiler, mevlid-i şerif okundu ve hep birlikte ruhuna Fatihalar okunarak, dualar edildi.
 
Mevlid-i şerif sonrası, davetliler
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi, İskenderun Gazetesi köşe yazarı ve muhabiri, gazeteci Doğan Süslü ve ailesine bir kez daha baş sağlığı dileğinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar