Skip Navigation Links

FENERBAHÇE’NİN YILDIZLARI HATAY’A GELİYOR

36.sı düzenlenen Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası’nın Antakya final maçı öncesinde Fenerbahçe’ye hizmet etmiş eski yıldızlar sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE’NİN YILDIZLARI HATAY’A GELİYOR

Spor   A+a-

  Bu sene 36.sı düzenlenen Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası’nın Antakya final maçı öncesinde Fenerbahçe’ye hizmet etmiş eski yıldızlar sahaya çıkacak.
Hatay’ın anavatana katılışı münasebetiyle her yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda bu sene Hataylı ve Fenerbahçeli veteranlar karşı karşıya gelecek
 
HBB Başkanı Lütfü Savaş ve Fenerbahçeli İş Adamları Derneği(FBİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Tuğbay Volkan Öztürk’ün girişimiyle Antakya’ya gelecek yıldız futbolcular, sporseverler için unutulmaz bir gösteri maçı yapacak.
 
Futbolseverler, Antakya final karşılaşmasının öncesinde keyifli bir maça tanıklık edecek. Her yıl düzenlenen ve turnuvanın en renkli anlarının yaşandığı şöhretler maçının bu yıl da unutulmaz anlara sahne olması bekleniyor.
 
Lütfü Savaş’ın yer alacağı Hatay Veteranlar takımının karşısında, FBİAD Başkanı Güven Güleşce, Sözcü gazetesi Fenerbahçe muhabiri İrfan Yirmibeş, eski yıldız futbolcular Elvir Baliç, Mustafa Doğan, Bülent Uygun, Erkan Sözeri, Ali Nail Durmuş, Fevzi Layic, Tarık Daşgün, Tufan Apaydın, Kubilay Toptaş, Aykut Yıldırım, Mustafa Özer, Selim Özer ve Yunus Altun turnuvanın adına yakışır bir şekilde mücadele etmek için sahaya çıkacak.
 
HBB ve FBİAD’ın organizesiyle gerçekleşecek gösteri maçı, 22 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de başlayacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet