Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO AB standartlarında 5 yıldızlı hizmet veriyor

Türkiye Odalara ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 28 oda ve borsaya akreditasyon sertifikaları düzenlenen törenle Ankara’da verildi.

Gündem   A+a-

 
İTSO AB standartlarında 5 yıldızlı hizmet veriyor
 
Türkiye Odalara ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 28 oda ve borsaya akreditasyon sertifikaları düzenlenen törenle Ankara’da verildi. 5 yıldızlı hizmeti tescillenen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) AB standartlarını geride bırakarak, İskenderun’a haklı bir gurur yaşattı.
TOBB İkiz Kuller’de gerçekleştirilen 8. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete ve çok sayıda oda başkanı katıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tarafından Avrupa Birliği (AB) standartlarında 5 yıldızlı hizmet veren 28 Oda ve borsa temsilcileri arasında yer alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’da Akreditasyon belgesini aldı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin, Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, yönetim kurulu üyeleri Bedrettin Öz, Çağrı Belibağlı, Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Genel sekreteri H.İbrahim Kocadölü, İTSO Akreditasyon sorumluları Figen Gül Dönmez ve Mehmet Genç, törende hazır bulundu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende İTSO Yönetim kurulu üyelerine 5 yıldızlı Hizmet verdikleri için Akreditasyon belgesini veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da başarılı hizmeti gerçekleştiren yönetimi tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi Törende konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB hizmet ithal ettiği dönemi geride bıraktığını ve hizmet ihraç eden döneme girdiğini belirterek, oda başkanlarına yurt dışına göndererek eğittikleri AB uzmanlarını piyasa kaçırmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Sertifika töreninde bir konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 10 yıl önce toprağa atılan tohumun meyvelerine almaya başladıklarını dile getirdi. Bugün gerçekleştirilen sertifika töreniyle 129 odanın akredite olacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, dokuzuncu dönemle beraber 21 odanın da akreditasyona hazırlandığını kaydetti. Toplam 150 odanın akredite belgesini alacağını ve hedeflerinin 365 oda olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, akredite odanın tanımını yaptı. “Akreditenin 5 yıldızlı oda” olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Bugün 5 yıldızlı otel üyesine ne hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı odada bu kalitede ve standartta hizmet verdiğinin belgesidir. 11 yıl önce TOBB başkanı olduğum zaman biz sayım yaptık. Kaç odamız İngilizce konuşabiliyor diye. Sadece 5 odamız İngilizce konuşa biliyordu. Odalarımızın proje yapma kapasitesi var mı, sıfır… Hiçbirisi o güne kadar proje yapmamıştı” dedi
İTSO YÖNETİMİ Ankara’da İskenderun’un gururu oldu.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 5 yıldızlı hizmet vererek, Akreditasyon belgesini aldı ve İskenderun’un adeta gururu oldu. İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesi için oda olarak çağın gerektirdiği tüm imkanları üyelerine sunduklarını belirten İTSO Başkanı Halil Şahin, “İskenderun’ ekonomik yönden hızla gelişen bir şehir bu bağlamda çağın gerektirdiği tüm imkanları üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. İskenderun’a yakışır bir hizmet binasının yanında AB standartların da genç dinamik aynı zamanda bilgi ve birikim sahibi personellerimizle üyelerimize hizmet veriyoruz” dedi. İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu’da yönetim olarak bu işe inandıklarını belirterek, “İskenderun tarihinde ilk kez yaşanan bu haklı gururu yine İskenderun halkımız ile birlikte paylaşıyoruz. Hizmetlerimizin kalitesi daha da artacak” dedi.
İTSO yönetim kurulu üyeleri tören sonrasında TOBB ikiz kuleleri önünde akreditasyon belgeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar