Skip Navigation Links

MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BAŞKAN TOSYALI, ‘ŞEHRİN ÇOCUKLARI’NIN YANINDA

‘Şehrin Çocukları’ adı altında gerçekleştirilen sportif etkinliklere çocukların katılımı yoğun şekilde devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BAŞKAN TOSYALI, ‘ŞEHRİN ÇOCUKLARI’NIN YANINDA

Spor   A+a-

  Yıldırımtepe mahallesinde bulunan halı sahada ‘Şehrin Çocukları’ adı altında gerçekleştirilen sportif etkinliklere çocukların katılımı yoğun şekilde devam ediyor.
Çocukları gönüllü çalıştıran Emrah Ceren, halı sahada yapılan çalışmaları yerinde görmeleri için AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı davet etti.
Çocukların ziyarete gelen Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Tosyalı meşalelerle karşılandı. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Tosyalı sahada bulunan tüm çocuklar ve aileleriyle selamlaştı.
 
BAŞKAN TOSYALI TESİSİ IŞIKLANDIRACAK
Yapılan çalışmalardan bahseden Gönüllü Emrah Ceren, “Bölgemizde bulunan çocuklarımızın spora yönelmeleri için Suat Alpaydın başkanımız bizlere ciddi destek verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Burada tek sorunumuz gece ışıklandırması bu konuda başkanımızdan yardım istiyoruz” dedi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Bugün burada gördüğüm manzara beni çok fazlasıyla mutlu etti. Çünkü çocuklarımızın spor sahalarında olması ve aktivitelere katılması çok önemli. Belediye olarak şehrin birçok yerine sosyal tesisler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Buranın ışıklandırılması konusunda şimdi talimat veriyorum ve hemen yapılacak” dedi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise “Mahallemiz güzel çocukları sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizlerin daha iyi duruma gelmeniz için çalışmalarımız sürücek” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet