Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çelik-İş Ziyaretçi Akınına Uğradı

Yeni yönetimini belirlemesiyle ziyaretçi akınına uğrayan Çelik-İş Sendikasına kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
Yeni yönetimini belirlemesiyle ziyaretçi akınına uğrayan Çelik-İş Sendikasına kutlama ziyaretleri devam ediyor.
Bu ziyaretçiler arasından CHP İskenderun İlçe Teşkilatı da vardı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Sendika Başkanı Metin Önde, ücret sendikası olmadıklarını her zaman için insanlara yakışan bir çalışma ortamı yaratmak ilkesinde hareket ettiklerini belirtti.
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve yeni yönetim kurulu üyelerini geçtiğimiz hafta sonu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, “Çelik-İş Sendikası bölgede önemli çalışmalara imza atmaktadır. Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. İşçi haklarının savunulmasında geçmişte olduğu gibi yarında başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Sizlerin şahsında tüm Çelik-İş üyelerini kutluyoruz. Her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önde ise “Bizler emeğin en yüce değer olduğunu savunan insanlarız. Yalnızca işçi ücretlerinin arttırılması değil, işçinin yediği yemekten, giydiği iş elbisesinden, bindiği servise kadar en iyi şartlarda çalışmasından yanayız. Çelik-İş Sendikası her zaman işçinin yanında yer almış bu haklı mücadeleden asla vazgeçmemiştir” dedi. bu ziyaretinde ardından Belen CHP İlçe Teşkilatı da Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Önde ve yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirerek, yeni yönetime başarılar dilediler.
 
 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar