Skip Navigation Links

Delege tek ses tek yürek; 'Hak hukuk adalet Yunus Değirmenci'ye Emanet'

Öz Çelik İş Sendikası 15. olağan genel kurulu Ankara Green Park otelde başladı.

Delege tek ses tek yürek; 'Hak hukuk adalet Yunus Değirmenci'ye Emanet'Web
TV

Gündem   A+a-

Genel başkan Yunus Demirmenci ve Recep Akyel'in yarıştığı genel kurulda iki aday da birer konuşma yaparak delegelere vaadlerini sıraladı.
Kongre öncesi akşam Recep Akyel taraftarlarının bazı çirkin sloganlar ve tahrik edici sataşmalari nedeniyle genel kurulda polis sıkı önlemler aldı.
Genel kurulun yapıldığı salona delege, sınırlı sayıda misafir ve basın mensuplarının dışında kimsenin alınmadığı gözlendi.
Genel başkan Yunus Demirmenci'nin salona girmesiyle büyük bir alkış eşliğinde "Hak hukuk Adalet Yunus başkana emanet" diyerek slogan atıldı.
Yunus Demirmenci' konuşmasında iftiralar ile bir yere gelmek isteyenlere izin vermeyeceklerini ifade ederek, " dört yıl önce ne söz verdiysek tuttuk. Şimdi yeni projeler ile sizlerin karşısındayız. Emekçinin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Enflasyon karşısında ezilen emekçiler bugüne kadar fedakarlık yaptı şimdi sıra devletimizde.
Toplu sözleşmelerde sonuna kadar emekçinin hakkı savunulacak. Şubelerimizin memnun olmayacağı tek bir sözleşme imzalanmayacak. İftiralar ile bir yerlere gelmeye çalışanlara bu fırsatı bu can bu bedenden çıkana kadar izin vermem" dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delege tek ses tek yürek;
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet